tiistai 6. syyskuuta 2011

Päättäväisyyttä


Nappisuoritus  -ei ihan. Ei mennyt Pepillä ja Latella sunnuntaina ihan nappiin... kaksi kertaa kieltäytyminen esteellä ja tuloksena hylky. Mutta kasokaapas kisan jälkeen otettua kuvaa parivaljakosta! Eikö näykin  päättäväisyys ja tahto onnistua seuraavalla kerralla!

Mikä sykähdytti maanantaina

Minua sykähdytti se, että Partasen Merjan ryhmän Moodlen kurssille on tullut niin paljon tiedostoja ja materiaalia, että heille tuli tarve jakaa jo useammalle kurssille tavaraa.
Minua sykädytti se, että Jokelan Markku kehui Osaamon toiminnan vakinaistamiseksi tehytyä kirjallista suunnitelmaa ja innostui esittelemään sitä jo huomenna eteen päin.
Minua sykähdytti myös se, että Marata haluaa Osaamon pitävän ohjaustilaisuuden "nettiketti ammatillisesta näkökulmasta" kaikille aloittaville ryhmille.
Minua sykähdytti myös QR- koodit. Helpot generaattorit ja skannerit.
QR- koodi hörhöilevä
Pia

Blogit ja Googledocs

Opetin aamulla opiskelijoille Googledocsien käyttöä. Tehtävät palautuivat minulle näppärästi ja opiskelijat ihmettelivät...
Omien kurssien blogeissa on tehtäviä ja linkkejä mukaviin lähteisiin, mm. youtube-videoihin ja opiskelijat voivat tutkia niitä omaan tahtiin.
Oliko se uutuuden viehätys vai mikä kun tehtävät tuli tehtyä ahkerammin kuin koskaan :)