keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Hieno päivä Sokoksella

Aamulla varhain, ennen kahdeksaa Jyväskylän Sokokselle. Olimme etuajassa ja jäi aikaa kokeilla valokuva-automaatin toimintaa. Saimme Annin kanssa aikaiseksi hauskan värikuvan itsestämme -kisamuisto.
Brieffi ja pariarvonta. Anni sai parikseen Savolaisen Annan Salosta. Tytöt näyttivät tulevan hyvin juttuun alusta pitäen ja lopputulos oli loistava.

Päivän aiheena oli ammattiin valmistuvat nuoret ja juhlapukeutuminen. Houkutuspisteeseen kuului mies- ja naisnukke ja tasoja. Mitä ihmettä: kolme kilpailijaryhmää neljästä valitsi naisnukelle täsmälleen saman valkoisen mekon. Niin myös Anni ja Anna. Olin hieman pettynut heidän valintaansa, koska rekissä, johon he olivat keränneet eri vaihtoehtoja oli paljon värikkäämpiä juhlamekkoja. Hieman pelkäsin lopputulosta tässä vaiheessa, mutta Annin ja Annan tiimi yllätti positiivisesti!

Valkoisen mekon ja mustan puvun seuraksi he olivat valinneet lohenpunaista ja violettia. Turkoosiin mainosmateriaaliin soinnitettuna aika vaativaa värien yhdistelyä. Tytöt onnistuivat mielestäni hienosti ja hienostuneesti. He loivat juhlan tunnelman! Tämä oli tehtävän tarkoituskin.Shampanjalasit, helmet ja Iittalan rasiat toivat hyviä ideoita juhlia järjestäville vanhemmille.

Voiton vei tällä kertaa miesnukke, jolle ei puettu takkia päälle, vaan jätettiin liivit näkyville. Hieman olen pettynyt tuomarien tulokseen, varsinkin kun he saivat melkein kolmen pisteen eron Annin ja Annan houkutuspisteeseen.  En ole asiasta samaa mieltä. Juhlan tunnelma oli ehdottomasti Annalla ja Annilla paremmin esillä. No onneksi Annilla oli ensimmäisestä päivästä niin loistopisteet, että johtopaikka säilyi melko kirkkaasti!

Jännitys selvästi tiivistyy ja valmentajan vakuuttelut ovat tänään koetuksella. Huomenna on mielenkiintoinen ja rankka päivä tiedossa.





Anni johtaa edelleen




Lähetetty iPhonesta

Nähtiin poika!


Olisin halunnut kaksi mestaria samaan kuvaan: Annin ja Jypin pojan ;) Annia ujostutti.

Lähetetty iPhonesta

Elosella kahvilla taas




Lähetetty iPhonesta

Jyp-leivoksia


Elosen Jyp-leivokset menevät kuumille kiville. Hunajata, hunajata...

Lähetetty iPhonesta

Jypin kunniaksi




Lähetetty iPhonesta