maanantai 23. huhtikuuta 2012

Hyvältä näyttää

Tänään matkasimme bussilla Varkaudesta Jyväskylään. Matkalla opastin ja kannustin opettajiamme bloggaamaan yhteiseen blogiimme. Siis tässä osoitteessa. Ennakkoon tarvitsen sähköpostiosoitteita jotta voin lisätä opettajia kirjoittajaksi. Annan sen jälkeen opettajille lisää ohjausta mobiilikirjoittamiseen.

Jyväskylässä veimme matkalaukut yhteen konferenssisaliin odottelemaan huoneidemme valmistumista. Paviljongissa kaikki näytti jokseenkin keskeneräiseltä paitsi Somistuksen osasto. Pia ja Eliina olivat tehneet loistavaa työtä. Osaston paikka on huippu, ihan pääoven vieressä ja ruokailupaikka lähellä. Tutustuimme Annin kanssa kilpailupaikkoihin. Somistuksen näyteikkunakopit näyttivät huippuhienoilta. Erilaisia ikkunasomistuksiin tarvittavia tarvikkeita näytti olevan pilvin pimein. Mietimme voisiko teema liittyä jotenkin puutarhaan ja grillijuhliin, mutta ilmeisesti kullakin kilpailijalla voi olla erilainen käyttötuote esille laitettavana. Näin ainakin lajivastaava Pia Kotro vihjasi tutustumistilaisuudessa.

Kasiluokkalaisten tutustumiskierroksen tehtävänä ei ole kerätä leimoja kisapassiin, vaan twiita Twitteriin hashtagilla Taitaja2012. Hienoa Jyväskylä!

Sokoksella törmäsimme salolaisiin, jotka olivat tutustumassa kattauksiin ja Sokoksen järjestelyihin, aivan kuten mekin. Hyvä tietää ennakkoon mistä mikin tavara löytyy.

Avajaisjuhlallisuuksien jälkeen kävimme syömässä catering-finalistien Suvin ja Janikan kanssa, tietenkin heidän huoltajansa Aila Jäppinen oli mukanamme. Kaikki ruokailupaikat olivat tupaten täynnä taitajia. Fransmanniin olisi pitänyt tehdä varaus etukäteen, kiinalainen meni kiinni jo viideltä ja Amarillossa ruoan saaminen kesti toista tuntia. Kilpailijamme saivat kuntayhtymältä 100 euroa ruokarahaa, mikä on hyvä juttu.

Aila brieffasi kilpailijoitaan vielä katelaskuissa ennen nukkumaanmenoa. Anni osaa jo kaiken tarvittavan. Yllätyksiä voi tietenkin tulla, mutta ne on vaan sitten sävellettävä ja Anni taitaa kyllä sen.

Alvar Aallon kaupunki




Lähetetty iPhonesta

Konservatorion opiskelijat




Lähetetty iPhonesta

Tiimi




Lähetetty iPhonesta

Kestävää kehitystä




Lähetetty iPhonesta

Matkailu




Lähetetty iPhonesta

Automaatioasennusta




Lähetetty iPhonesta

Anni kasasi moottorin magneettikytkimillä




Lähetetty iPhonesta

Kisapassi




Lähetetty iPhonesta

Kahvilla




Lähetetty iPhonesta

Somistuksen lajivastaavat valmiina




Lähetetty iPhonesta

Kallankukkia




Lähetetty iPhonesta

Haastatteluja




Lähetetty iPhonesta

Rekisteröitymisiä




Lähetetty iPhonesta

Jarmon testilähetys

Errtyui

Valmentajien näkökulmaa




Lähetetty iPhonesta